Drottninggatan 53

Norrköping

Nu kan vi erbjuda helt nya kontorslokaler mellan ca. 330 till 1000 kvm mitt i Innerstan. Innanför de nya vackra tegelfasaderna väntar ljusa lokaler med generös takhöjd och stora härliga fönster. Utanför finns stadens puls och breda utbud av tjänster och service såsom träning, shopping, restauranger och mycket mer. Innerstan erbjuder kontor för både det lilla och det stora bolaget och ger fantastiska möjligheter att skapa miljöer utöver det vanliga. Du och ditt bolag har här möjlighet att få vara med och utforma er kontorslokal efter ert behov och er vision om en trivsam och kreativ arbetsmiljö. Bilderna ni ser är en vision om hur vi ser att dessa vackra lokaler kan komma att se ut. Tulpanen 18 - En del av Innerstan. Mitt i Norrköping skapar vi en plats för arbete, möten, upplevelser och minnen. I Innerstan finns alla förutsättningar att skapa kontor anpassade för framtiden och utanför finns stadens puls och breda utbud av service, shopping, kultur, träning och restauranger. Mitt i hjärtat av Norrköping!

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

350 kvm

Hiss

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

Tulpanen 18 - En del av Innerstan. Mitt i Norrköping skapar vi en plats för arbete, möten, upplevelser och minnen. I Innerstan finns alla förutsättningar att skapa kontor anpassade för framtiden och utanför finns stadens puls och breda utbud av service, shopping, kultur, träning och restauranger. Mitt i hjärtat av Norrköping!

Bilplats

I direkt anslutning till fastigheten finns god tillgång till både besöks-/månadsparkering. Garageplatser finns i anslutning till fastigheten, samt inom några minuters promenadavstånd. Till garageplatser gäller separat kö.

Kommuni­kationer

Nära buss och spårvagn. Cirka en kilometer till Resecentrum.

Laddar...