Drottninggatan 53

Norrköping

Nu har du och ditt bolag möjlighet att flytta in i en toppmodern kontorslokal om 315 kvm mitt i Innerstan. Läget ger er verksamhet stor synlighet och är beläget väl tillgängligt i markplan. Ljusinsläpp från stora fönster i fasad och tak i entréstråket samt välbevarade detaljer från det gamla kvarteret med anor från 1800-talet har behållits. Bilderna som är möblerade är visionsbilder som vi har tagit fram för att visa hur fina lokalerna kan komma att bli. Passa på att få vara med i ett tidigt skede och skapa er nya arbetsplats! Tulpanen 18 - en del av Innerstan. Mitt i Norrköping skapar vi en plats för arbete, möten, upplevelser och minnen. I Innerstan finns alla förutsättningar att skapa kontor anpassade för framtiden och utanför finns stadens puls och breda utbud av service, shopping, kultur, träning och restauranger. Mitt i hjärtat av Norrköping!

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

315 kvm

Hiss

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

Tulpanen 18 - en del av Innerstan. Mitt i Norrköping skapar vi en plats för arbete, möten, upplevelser och minnen. I Innerstan finns alla förutsättningar att skapa kontor anpassade för framtiden och utanför finns stadens puls och breda utbud av service, shopping, kultur, träning och restauranger. Mitt i hjärtat av Norrköping!

Bilplats

I direkt anslutning till fastigheten finns god tillgång till både besöks-/månadsparkering . Garageplatser finns i anslutning till fastigheten, samt inom några minuters promenadavstånd. Till garageplatser gäller separat kö.

Kommuni­kationer

Nära buss och spårvagn. Cirka en kilometer till Resecentrum.

Laddar...