Olai Kyrkogata 50

Norrköping

Välkommen till ert framtida kontor om 274 kvm i ett av Norrköpings mest centrala lägen. Här hittar ni fina ljusa ytor på våning 5, med härlig utsikt över Innerstans kvarter. Lokalen har idag en planlösning som rymmer både kontorsrum, öppet kontorslandskap och en generös social yta i anslutning till pentry. Ni finner även ett större konferensrum för möten och ett par mindre samtalsrum. Dessutom finns två toaletter med dusch - perfekt för de som cykelpendlar eller passar på att checka av träningspasset under dagen. Liljan 6 - en del av Innerstan. Mitt i Norrköping skapar vi en plats för arbete, möten, upplevelser och minnen. I Innerstan finns alla förutsättningar för att skapa kontor anpassade för framtiden - och utanför finns stadens puls och breda utbud av service shopping, kultur, träning och restauranger. Mitt i hjärtat av Norrköping!

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

274 kvm

Hiss

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

Liljan 6 - en del av Innerstan. Mitt i Norrköping skapar vi en plats för arbete, möten, upplevelser och minnen. I Innerstan finns alla förutsättningar för att skapa kontor anpassade för framtiden - och utanför finns stadens puls och breda utbud av service shopping, kultur, träning och restauranger. Mitt i hjärtat av Norrköping!

Bilplats

I direkt anslutning till fastigheten finns god tillgång till både besöks- och månadsparkering. Garageplatser finns i anslutning till fastigheten, samt inom några minuters promenadavstånd. Till garageplatser gäller separat kö.

Kommuni­kationer

Spårvagn och buss går precis utanför dörren och Resecentrum når du på fem minuters promenad. Du har samtidigt cykel- och gångavstånd till det mesta.

Laddar...