Södra Agnegatan 29

Stockholm

Upptäck er drömlokal på Södra Agnegatan – en central och pulserande plats i Stockholm! Vi är stolta att erbjuda en lokal om 200 kvm som är perfekt för att förverkliga sina affärsambitioner. Här har du chansen att skapa en framstående verksamhet med optimal exponering och närhet till stadens hjärta och Stockholms tingsrätt! Hör gärna av er om ni har några frågor!

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

200 kvm

Hiss

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

Fastigheten Fikonträdet 13 ligger mellan Rådhuset och Kungsholmstorg i ett mycket attraktivt läge för både kontor och butiker. Restauranger, butiker och all övrig tänkbar service finns i fastighetens absoluta närhet. Endast cirka 300 meter bort når du också Norr Mälarstrand med vackra promenadstråk, caféer och restauranger.

Bilplats

Fastigheten erbjuder fyra garageplatser som går att hyra via separat kösystem.

Kommuni­kationer

Kommunikationerna är mycket bra med tunnelbana och bussar i omedelbar närhet av fastigheten. Bara 30 meter från entrén har du en nedgång till tunnelbanestation Rådhuset, som ligger endast en station från T-Centralen och Centralstationen. Cirka 100 meter från fastigheten finns ett allmänt parkeringsgarage med infart från Norra Agnegatan.

Laddar...