Repslagaregatan 17

Linköping

Nu finns chansen att tillsammans med oss skapa lokaler utöver det vanliga med en egen entré mitt i city. Den q-märkta fastigheten som ligger på trevliga Farbror Melins torg präglas av tidstypisk 40-talsarkitektur och har välbevarade detaljer från när det byggdes 1945. Här är möjligheterna är stora! De två våningsplanen har gott om plats för såväl fokusrum, fina paus- och loungemiljöer som slutna kontor och större öppna arbetsytor. I källaren byggs och förädlas ytorna till omklädningsrum och gym. Allt detta nära kommunikationer, träning, lunchrestauranger, shopping och annan service. Bilder och planskiss är under framtagning och uppdateras.

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

560 kvm

Hiss

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

Fastigheten Bokbindaren 30 är en kontorsfastighet som ligger mitt i centrala Linköping, mellan resecentrum och stadskärnan. Det här kvarteret gränsar mot populära Ågatan och Farbror Mellins torg, som under sommaren har en mysig uteservering. Med en kort promenad når du fina promenadstråk i Trädgårdsföreningen eller längs Stångån.

Bilplats

Möjlighet att hyra garageplatser finns i närliggande fastighet.

Kommuni­kationer

Närmaste hållplats för tätortstrafik ligger några hundra meter från fastigheten. Till resecentrum med tåg, fjärrbussar och tätortstrafik är det cirka fem minuters promenad.

Laddar...